STANOVÁNÍ – „ROZLUČKA S JARUŠKOU“

Děti ze ŠD 3. A a 3. B. měly možnost v pátek 14. 6.  přespat ve stanech u ZŠ. V 17, 00 hod. se sešlo u pavilonu 20 dětí s batůžky, spacáky a karimatkami a těšily se na netradiční a zábavné přespání ve stanu.  Akci jsme zahájili stavěním stanů a ubytováním se. Potom přišel čas na večeři –  opékání buřtíků. Po vydatné večeři následovalo trošku zábavy a sportu. Zakončením večera byla stezka odvahy značená lucerničkami, kterou nám připravili žáci 9. B.

Následovala mini 🙂 večerní hygiena a poté se chlapci a děvčata zavrtali do spacáků, ale ještě nějakou dobu trvalo, než všichni usnuli. Někteří odvážlivci nespali třeba vůbec. Ráno jsme společně posnídali bábovku, perník a muffiny.  Procházkou jsme se prošli do města na zmrzlinu a po návratu už nastalo balení stanů a loučení.

Myslím, že si každý z nás odnášel nezapomenutelné zážitky. Chci poděkovat dětem za prima přespávačku i Vám rodičům, kteří jste umožnili dětem užít si tuto akci nazvanou „ROZLUČKA S JARUŠKOU“.  A také za spolupráci ať při stavění stanů, přípravu dřeva, ohniště, pečení                                                                                                                           dobrot atd.

No a na konec velké díky Járovi F. a Natálce W., kterých si nemírně vážím a smekám před nimi, že se bez váhání této akce chtěli účastnit.

J. Procházková